IG DEALURILE ZARANDULUI

În centrul atenţiei se simte în largul lui şi ştie să se descurce în situaţii dificile în-fruntând cu capul sus orice situaţie. De la aperitiv la felul doi, trecând prin garni-turi este un umăr pe care te poţi baza cu adevărat!

Vinificare: mustul obţinut de Merlot şi Burgund după o scurtă perioadă în con-tact cu cojile, este separat şi lăsat să fermenteze în cuve de oţel inox la tempera-tură controlată. Şase sunt lunile de repaos în sticlă.

Roşu deschis cu margini luminoase
Fruct exotic Cherimoya, portocale tropicale şi mango. Clare şi tipice mi resme de rodie şi grepfruit roz
Fructat în mod plăcut, în gură se regăsesc senzaţiile olfactive cu un plus de prospeţime, savoare şi mineralitate

Merlot-ul, originar din zona Bordeaux a Franţei, îşi datorează numele preferinţei mierlei pentru boabele sale. În acest vin se uneşte cu Burgun-dul Mare, varietate cu bob roşu originară de pe malurile Mării Caspice, care se cultivă de peste un secol în România, predominant în zona noastră, DOC Miniş.

Incredibil de versatil poate fi combinat în toate acele ocazii în care un vin alb este prea puţin iar un vin roşu este prea mult, optim împreună cu felurile pe bază de cereale şi legume!

  • Struguri: Merlot / Burgund Mare
  • Zona de producţie: Pâncota, provincia di Arad
  • Altitudine: 190/240 mt s.l.m.
  • Situare: Dealurile formate în perioada Cuaternarului, permit o optimă ventilaţie care favorizează sănătatea naturală a strugurilor
  • Terenul: Argilos mixt cu pietre de origine vulcanică, bogat în săruri minerale şi microelemente
  • Clima: Variaţii termice medii de 15°, cu vârfuri la 20°, în perioa da de maturitate
  • Forma de cultivare: Guyot + în cordon speronat
  • Densitatea de plantare: 4.600 butuci pe ha
  • Randamentul la ha: 8 tone
  • Perioada de recoltare: a doua decadă a lunii septembrie, manual
  • Durata: 2/3 ani
  • N sticle într-un ambalaj: 6
  • Capacitate: 750 ML
© 2017 All rights reserved | Privacy - Credits